בשנת 2004 רכשנו משק במושב כוכב מיכאל הנמצא בצפון הנגב המערבי באזור חקלאי יפיפה.

לאחר מספר שנים במושב החלטנו להגשים חלום בנוסף לעיסוקנו העיקרי ולנטוע בחלקה

החקלאית שלנו,כרם זיתים משפחתי בשל אהבתנו הרבה לשמן זית איכותי.

our family 3 20150427 1673077919

ראומה קרמיקאית ובעלת סטודיו לקרמיקה בחצר המשק

שנקרא  "הסטודיו של ראומה" ואריה - רואה חשבון

וסמנכ"ל כספים עובד בחברות בתל אביב מזה כ 15 שנה.

הורים לשלושה ילדים, ניצן (26) נטע (23) ונמרוד (14) ,

שהם השותפים המלאים לעסק המשפחתי שלנו.

התיעצנו עם מומחים,למדנו את רזי הענף והבאנו יועץ

חקלאי שילווה אותנו לאורך כל הדרך.

כשהחלטנו לנטוע את כרם הזיתים היה ברור שזו הולכת

להיות משימה לא קלה, שתהה בעיקרה בנויה על עבודה

עצמית, משום שהובהר לנו ע"י נציגי משרד החקלאות,

שלא נקבל סיוע של עובדים. כל המשפחה

התגייסה למשימה.

ב 2011 נטענו 590 עצים על חלקה של 16 דונם, ומאז

אנחנו מטפחים יחד באהבה גדולה את הכרם שלנו.

בסתיו 2014 הפקנו את השמן הראשון המשמעותי שלנו, שלשמחתנו הרבה יצא מדהים!!!

גידול הכרם והמסיק מבוצע כולו ע"י כל בני המשפחה המורחבת וחברים רבים שנרתמים

לעזרתנו בעונת המסיק.

תוך שעות ספורות מהמסיק, הזיתים מועברים לבית הבד "ביתן הבד" במושב יושיביה.

שם, בכבישה קרה מופק השמן ומאוחסן במיכלים ובחביות בתנאי טמפרטורה אופטימליים,

המבטיחה איכות שמן גבוהה במיוחד וטעם עדין וארומטי.

אנו מקפידים הקפדה יתרה על כל שלב בתהליך בגידול והיצור והשמן שלנו הוא בעל 

תו האיכות של ענף הזית.

את הזיתים אנו כובשים כמו שלמדנו מהסבים וההורים שלנו ללא חומרים משמרים ובעבודת יד בלבד.

טעמו של השמן שלנו עדין והזיתים הכבושים זוכים למחמאות בלי סוף.

שיווק התוצרת שלנו נעשה "מפה לאוזן", חבר מביא חבר, בירידים וברשתות החברתיות.

עם הזמן מעגל הלקוחות שלנו הולך ומתרחב בכל הארץ, מהדרום והסביבה הקרובה

אלינו ואפילו עד הגליל הרחוק.

הזית 43 בפייסבוק